5 Kasım 2013 Salı

Borsa Alarm

Bu yazılım bir süre için güncellenmemektedir.
Yeni Özellikler:
  • Kârınızı aynı pencerede takip edebileceksiniz. Durumunuzu yüzde olarak da bileceksiniz.
  • Borsa Alarm zamanlandığı saatte internete bir nedenle bağlanamıyorsa artık tek denemeyle yetinmeyecek. Bir süre bağlanmayı deneyecek. Güncel verilere ulaşmaya çalışacak. Eğer yine de bağlanamıyorsa sizi bilgilendirecek. Bu, özellikle zamanlandığı saatte modeminizi kapalı unuttuysanız işinize yarayacaktır. Ya da bilgisayarınız o saatte modemin kapsama alanı dışındaysa yararını fark edeceksiniz.
Sabah uyanmak için alarmımızı kurarız. Böylece her an saatin kaç olduğuyla meşgul olmak zorunda kalmayız. Alarma güvenerek rahatımıza bakarız. Alarmların uygulama alanları genişliyor...

Takip ettiğiniz bir hissenin fiyatı tavan fiyata yükselebilir. Diğer yatırımcıların, hisselerini hızla ellerinden çıkarma eğilimi gösterebileceğini varsayabilirsiniz. Belki, siz de o hisselerinizi geç kalmadan satmak isteyebilirsiniz. Takip ettiğiniz başka bir hissenin fiyatı taban fiyata düşebilir. Daha fazla düşmeyeceğini varsayabilirsiniz. O şirket gelecek vaat ediyor olabilir. Belki, o hisseyi satın almak için şimdi en uygun an olduğunu düşünebilirsiniz.

Hisselerin bu hareketlerini kaçırmamak için borsayı sık takip etmek gerekir! Şirketlerle ilgili

raporların gözden geçirilmesi faydalı olabilir. Profesyonel bir yatırımcı bu işten iyi para
kazandığından, çok zaman ayırmaktan şikayetçi olmaz. Ama bazıları için gündelik işlerini aksatarak borsayla ilgilenmek bazen sıkıcı olabiliyor. Bu nedenle borsadaki hisseleriyle pek ilgilenmeyen pasif yatırımcılar vardır. Fırsatları kaçırırlar. Ya da örneğin, aslında çok büyük bir yatırımcı olmamasına rağmen, tedirgin şekilde gözlerini ekonomi kanalından ayıramayan kişiler oluyor. Artık bunun başka bir çözümü var. Borsa Alarm'ınızı kurmak. Takip etmek istediğiniz hisseleri giriyorsunuz. Öngördüğünüz tavan ve taban fiyatlarını yazıyorsunuz. Borsa Alarm sizin için, her gün hisselerin güncel fiyatını otomatik denetliyor. Belirlediğiniz tavana yükseldiğinde size Alarm veriyor. Taban fiyata düştüğünde de haberiniz oluyor. Böylece borsayı unutabiliyorsunuz. Hisseler sizin belirlediğiniz bandın dışına çıktığında nasıl olsa bilgilendirileceksiniz. Zaten bilgisayarlar bizim için yorucu olabilecek görevleri otomatik yaptığından hayatımızda değil midir.

Zamanında uyanmak için Alarm'ınızı kurmayı unutmayın. Yatırımlarınızdan aldığınız verimi yükseltin. Borsa Alarm ile hisselerdeki önemli hareketlenmeleri, dalgalanmaları kaçırmanız mümkün olmuyor. Güvendiğiniz şirketleri takip etmek daha keyifli oluyor.



Borsa Alarm Kullanım İpuçları
Borsa Alarm'ı kurmadan önce mutlaka göz atmanızı öneririz, oldukça kısadır.

6 yorum:

  1. bence program oldukça başarılı ama geliştirilmesi gerek. Daha kapsamlı bir program oldukça iş yapacaktır. Ellerine sağlık okan. Bence indirip denemenin kimseye bir zararı olmaz

    YanıtlaSil
  2. güzel program. söylenen alarm görevini yerine getiriyor. telefonlara uygun versiyonu güzel olurdu

    YanıtlaSil
  3. Yazılıma gösterdiğiniz ilgi ve önerilere teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Android icin uyarlansa cok iyi olur. Elinize saglik

    YanıtlaSil
  5. İlerde olabilir. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Alarmli hisse senedi takip programi hakkinda bilgi alamak istiyorum.
    Yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil